SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden

Huay Yang Orchid 6  K30

Huay Yang Orchid 6 K30

Stor öppen planlösning med allrum, kök i vinkel, 2 sovrum och ett badrum. Ett sovrum med dubbelsäng, det andra sovrummet har 2 våningssängar. Två altaner varav ett under tak. Dusch även utomhus. Uppvuxen trädgård med träd och buskar.

Huay Yang - Orchid 4 F18

Huay Yang - Orchid 4 F18

Stor öppen planlösning, stort allrum med köket som går i vinkel. 2 sovrum med dubbelsängar med extra garderober i båda sovrummen. Ett badrum med dusch var standard men detta hus är utbyggt med ett extra badrum.

Huay Yang Lotus 1 M10

Huay Yang Lotus 1 M10

Lotus 1 är ett område med enplanshus och tvåplanshus där det är gott om utrymmen mellan husen. M10 är en hörntomt. Huset omringas med träd, buskar och blommor.

SÅLD - Huay Yang Orchid 2  C6

SÅLD - Huay Yang Orchid 2 C6

Orchid 2 är ett område med enplanshus där poolen ligger i centrum. C6 Har en mycket speciell lösning med en ramp till altanen vilket förenklar för barn och för de som är rörelsehindrade.

Huay Yang Jasmin nr.16

Huay Yang Jasmin nr.16

Huset har en öppen planlösning med ett vackert kök i ett ljust träslag som påminner om björk. Två sov rum, ett rum med dubbelsäng det andra har två enkelsängar, helkaklat badrum med dusch.

Huay Yang Orchid 4 G3

Huay Yang Orchid 4 G3

Stor öppen planlösning, köket går i vinkel i direkt anslutning med dubbla dörrar till altanen. Här på altanen finns det plats att avnjuta en frukost och middag eller varför inte bara hänga i en relaxstol och njuta av vardagen.

Intresseanmälan Huay Yang

Intresseanmälan Huay Yang

Kontakta oss om ni är intresserade av att köpa hus eller lägenhet i Huay Yang. Vi hittar drömboendet som passar just dig.

Huay Yang Orchid 3 nr.6

Huay Yang Orchid 3 nr.6

Området Orchid 3 består enbart av 12 hus. Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum och badrum. Den öppna planlösningen medför att flera kan arbeta i köket. Från allrummet öppnas skjutdörrar direkt ut till altanen.