Huay Yang - Orchid 4 F18

Orchid 4 F18 6   690,000:- SEK

Här på Orchid 4 finns totalt 35 hus 2st pooler. Ett serviceföretag ser till att trädgården och poolerna alltid är perfekta. Besprutar huset utvändigt för småkryp varje månad. Huset städas och kontrolleras varje vecka. Allt detta utförs för endast 6,770 Bth/månaden.

 

Stor öppen planlösning, stort allrum med köket som går i vinkel. 2 sovrum med dubbelsängar med extra garderober i båda sovrummen. Ett badrum med dusch var standard men detta hus är utbyggt med ett extra badrum. Samtliga fönster har skjutbart myggfönster, även låsbar skjutdörr med myggnät mot altanen Möblerad altan med tre sits soffa och två fåtöljer, runt matbord med plats för fyra. Huset är utbyggt med ett förråd för mc och cyklar. En praktisk lösning, tvättmaskin utvändigt. Hängrännor, stuprör i rostfritt material.

 Orådet har två pooler. Barnpool och bubbelpool. Här finns utrymme att njuta av solen i en solstol i direkt anslutning till poolen. Vill ni känna sanden under fötterna så är det bara 300 meter till en nästintill orörd sandstrand som sträcker sig 15 km. Huset säljs med möbler och inventarier. Utgångspris 690,000:- SEK

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden