Huay Yang Jasmin nr.16

Huset S16 består av bl.a. en öppen altan som ligger på skuggsidan under eftermiddagen. Här kopplar man av efter en spännande dag på stranden som ligger på gångavstånd ca 300.

Området Jasmin består av 23 hus.

Utgångspris: 650 000 SEK

Huset har en öppen planlösning med ett vackert kök i ett ljust träslag som påminner om björk. Två sov rum, ett rum med dubbelsäng det andra har två enkelsängar, helkaklat badrum med dusch. 

Huset S16 består av bl.a. en öppen altan som ligger på skuggsidan under eftermiddagen. Här kopplar man av efter en spännande dag på stranden som ligger på gångavstånd ca 300. Huset har en öppen planlösning med ett vackert kök i ett ljust träslag som påminner om björk. Två sov rum, ett rum med dubbelsäng det andra har två enkelsängar, helkaklat badrum med dusch. När solen går ned har man möjlighet att avsluta dagen i en fantastisk miljö på den inglasade altanen som dels har ett matbord för fyra och en trevlig soffgrupp där samtliga naturliga färger harmonierar med varandra. Mopeder, cyklar och övrigt kan förvaras i husets förråd på ca 5-6 kvadrat meter.

Huay Yang tillhör Prachuap Khiri Khan provinsen som sträcker sig från Thap Sakae i söder till Hua Hin i norr. Antal hus på Jasmin är totalt 23st. Området Jasmin har fantastiska trädgårdar med buskar och spännande träd som ringar in samtliga hus med poolen i centrum. Här har trädgårdsmästaren använt sig av sina gröna fingrar. Ett serviceföretag ser till att trädgården och poolen alltid är i perfekt skick, de kontrollerar och städar huset tisdagar varje vecka för endast 1,600:- SEK i månaden. 

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden