SÅLD - Huay Yang Orchid 2 C6

SÅLD

Orchid 2 är ett område med enplanshus där poolen ligger i centrum.

C6 Har en mycket speciell lösning med en ramp till altanen vilket förenklar för barn och för de som är rörelsehindrade. Trädgården består av kraftfulla växter. träd, buskar och blommor som begränsar insyn över altanen. Altanens läge medför att det är skugga under dagen vilket är till en fördel varma dagar. Öppenplanlösning med köket i vinkel med ett ljust träslag. Två sovrum, helkaklat badrum, duschvägg med betongglas som släpper in ljuset över tvättstället med avställningsytor i vit/svart granit. Området är bevakat med vakt dygnet runt.

Utgångspris: 560 000 kr

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden