SÅLD - Orchid 3 E1

Pris: 930 000 kr

Området Orchid 3 består enbart av 12 hus, detta hus är smakfullt tillbyggt.

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer. Från allrummet öppnas skjutdörrar direkt ut till altanen, altanen har en soffgrupp, 2st relax stolar, matsalsbord direkt anslutning till köket. I köket kan fler än en person arbeta, det mesta finns i köket såsom ugn, micro, vattenkokare och kaffebryggare.

Ett fåtal hus i Huay Yang har ett fullstort garage som detta hus, med arbetsbänk för den händige och plats för en bil.

Övre plan består av tre sovrum varav ett stort sovrum där man kliver direkt ut på altanen genom skjutdörrar. Här kan man njuta till morgonkaffet med utsikt över havet som enbart ligger ca 300 meter bort. Ett rymligt badrum med dusch.

Samtliga hus på Orchid 3 blev inflyttningsklara 2005. Området är uppvuxet med mängder av olika buskar, träd och blommor som vårdas av två personer 6 dagar i veckan.

Området har en gemensam pool, barnpool och en massagepool med plats för fyra personer. Bredvid pollen är det gott om utrymme för solstolar.

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden