Huay Yang Orchid 3 nr.6

Området Orchid 3 består enbart av 12 hus.

Utgångspris: 875 000 SEK

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum och badrum. Den öppna planlösningen medför att flera kan arbeta i köket. Från allrummet öppnas skjutdörrar direkt ut till altanen.

Ytterligare en altan finns på baksidan av huset, en skön plats under eftermiddagen när solen är som varmast.

Övre plan består av tre sovrum varav ett stort sovrum där man kliver direkt ut på altanen genom skjutdörrar. Här kan man njuta till morgonkaffet med utsikt över havet som enbart ligger ca 300 meter bort. Ett rymligt badrum med dusch. Samtliga rum har air conditionering.

Samtliga hus på Orchid 3 blev inflyttningsklara 2005. Området är uppvuxet med mängder av olika buskar, träd och blommor som vårdas av två personer 6 dagar i veckan.

Området har en gemensam pool, barnpool och en massagepool med plats för fyra personer. Bredvid polen är det gott om utrymme för solstolar.

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden