Huay Yang Orchid 4 G3

Ett litet hus, men upplevs betydligt större med den extra stora utbyggda altanen. 

Utgångspris:
495 000 SEK 

Nytt pris:
439 00 SEK

 

Stor öppen planlösning, köket går i vinkel i direkt anslutning med dubbla dörrar till altanen. Här på altanen finns det plats att avnjuta en frukost och middag eller varför inte bara hänga i en relaxstol och njuta av vardagen. Taket över altanen täcker även infarten till förrådet ”garaget” plats för en saleng (mc med sidovagn), alternativ två mc, cyklar och hyllsystem.

Det är ett stort sovrum med dubbelsäng, dubbel garderob och hyllsystem samt ett smakfullt sminkbord. Badrummet är helkaklat med handfat i svart/vit granit, kaklad duschvägg med betongglas vilket medför att ljuset kommer in i hela badrummet. Det är 50 meter till poolen, där finns utrymme att njuta av solen i en solstol i direkt anslutning till poolen.

Vill ni känna sanden under fötterna så är det bara 300 meter till en nästintill orörd sandstrand som sträcker sig 15 km. Det finns inte tid att vänta, huset säljs med möbler och inventarier. 

Här på Orchid 4 finns totalt 35 hus 2st pooler. Ett serviceföretag ser till att trädgården och poolerna alltid är perfekta. Varför städa huset, serviceföretaget fixar även detta varannan vecka för endast 6,770 Bth/månaden.

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

SÅLD - Huay Yang - Lantom T19

Huset är ett enplanshus på 91kvm med AC, ligger 25meter från poolen, barnpool och bubbelpool. 2 sovrum, öppenplanlösning med kök.

SÅLD - Orchid 3 E1

SÅLD - Orchid 3 E1

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum. Här är en spännande förändring, ett extra stort sovrum och ett utbyggt badrum plats för två personer.

Norra Thailand - Phrae provinsen

Norra Thailand - Phrae provinsen

Totalt finns det 4 sovrum 3 badrum och en extra toalett Första våningen 192,7kvm Andra våningen 181 kvm, totalt 374 kvm.

Khao Lak - Ban Bang Muang

Khao Lak - Ban Bang Muang

Huset byggdes 2006, är på 140 kvm, 3 sovrum och 2 badrum. AC i alla rum samt takfläktar i 2 sovrum. 500 meter till stranden