Hyr hus i Huay Yang

Hyra hus och boende i Huay Yang i Thailand

Hyra hus eller boende i Huay Yang är perfekt för dem som söker lugn med långa stränder och utan solstoar och försäljare. Huay Yang är en pittoresk fiskeby som är omgiven av bostadsområden där framförallt skandinaver och mest svenskar bor. Bybefolkningen är vänlig och välkomnar turismen i deras by. De flesta bybor börjar bli bättre och bättre på engelska bara man är tydlig.

Huay Yang är inte en traditionell turistort utan en lugn mysig by med långa stränder utan solstolar och försäljare. Här finns ett stort utbud av restauranger med både traditionella och internationella menyer. För de som söker fysiska aktiviteter finns ett stort utbud av yoga, dans, styrketräning och ett gym som är öppet året runt. Vill nu hyra hus eller boende i Huay Yang så kolla in våra hus och villor nedan

Nedan hittar ni hus och boende att hyra i Huay Yang

Colibri x5

Huset ligger 15 meter från områdets pool. Huset har en öppen luftig planlösning där badrum, 2 sovrum med dubbelsäng angränsar till allrummet.

Orchid 3 E9

Tvåplanshus med 6 sängplatser. Stor terrass, granne med gemensam pool. Huset är utrustat med de bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse. Gångavstånd till havet med härlig strand.

Orchid 3 E6

Nedre plan har en stor öppen planlösning, kök, allrum och badrum. Den öppna planlösningen medför att flera kan arbeta i köket. Från allrummet öppnas skjutdörrar direkt ut till altanen.

Sang Aroon - Strandhus

Nybyggt hus direkt på stranden. Strandhus på 100 kvm. Stort öppet kök och varddagsrum i ett. 2 st sovrum. Totalt 5 bäddar Vardagsrum kök. Huset har en egen jaquzzi, men även tillgång till en pool.

Lotus 1 M10

M10 är en hörntomt. Huset omringas med träd, buskar och blommor. Hörntomten längst in på området medför att det är en lugn atmosfär. Altanens läge medför att det är skugga under dagen vilket är till en fördel varma dagar.

Orchid 4 G3

Stor öppen planlösning, köket går i vinkel i direkt anslutning med dubbla dörrar till altanen. Här på altanen finns det plats att avnjuta en frukost och middag eller varför inte bara hänga i en relaxstol och njuta av vardagen. Tillgång till pool och 300 meter till havet

Uthyres i Huay Yang - Boka din drömsemester